Deutsche Saatveredelung AG (DSV)
PDF-файл продукту

ЕЙНШТЕЙН

Озимий ріпак

Ідемо на максимум

Найкращий для інтенсивних технологій

Ейнштейн створювали саме для інтенсивних технологій. Гібрид демонструє високу ефективність засвоєння азоту і є влучним рішенням для господарств, які працюють на високих нормах азотного живлення. В такому випадку Ейнштейн здатен надзвичайно якісно використати доступний азот і зробити максимальну закладку на високий врожай. ЕЙНШТЕЙН один із небагатьох і напевно один з найкращих сучасних гібридів для раннього посіву. Висока зимостійкість завдяки низькій схильності до росту стебла восени виводила гібрид ЕЙНШТЕЙН на перші місця в офіційних випробуваннях північних регіонів, як Швеція, Польща, Фінляндія. Це дає можливість без ризику сіяти рано, і таким чином розширити вікно посіву в бік збирання попередника у регіонах з раннім закінченням вегетації, а також у регіонах з сухим серпнем.

 

Стійкий до вилягання та рівномірний у достиганні

Гібрид ЕЙНШТЕЙН має високу стійкість до вилягання, а також високу синхронність дозрівання стручків і стебел. Це дає можливість проводити збирання на високій швидкості без проблем і втрат врожаю.

Регулятори росту на мінімум

Гібрид ЕЙНШТЕЙН не потребує високих норм регуляторів росту восени, а також застосування регуляторів на основі хлормекватхлориду і його похідних. Навесні слід звертати увагу на фунгіцидну дію препаратів, а не рострегулятивну, оскільки гібрид має високу стійкість до вилягання.

Врожай і структура
Врожайність +++++
Олійність +++++

Агрономічні характеристики
Дозріваннясередньоранній
Зимостійкістьвисока
Висота рослининижче середньої
Розвиток восенивище середнього
Розвиток навеснівище середнього

Стійкості
Стійкість до вилягання +++++
Стійкість до фомозу +++++
Стійкість до осипання ++++
Посухостійкість ++++

Строк посіву
Ранній посів ++++
Пізній посів +++

Потреба в регуляторах росту
Осіньсередня
Веснасередня

X
This website uses cookies. We use cookies to give you the best experience on our website. By continuing to use the site you agree to our use of cookies.