Deutsche Saatveredelung AG (DSV)
PDF-файл продукту

ОПАЛІН

Соя

Група стиглості (MG 0000-Х*) - 00/000 (ранній)

Вегетаційний період за роки випробувань в Україні: Полісся 129 - Лісостеп 116 - Степ 107

ЛАНЦЕТНИЙ ЛИСТ – СТАБІЛІЗУЄ ВРОЖАЙ!
Сорт Опалін має ланцетну форму листа, що має переваги в багатьох виробничих ситуаціях. Так на посівах сої 2015 року через надмірний розвиток вегетативної маси і затінення рослини утворили менше стручків і насінин в стручку. Сорт Опалін у цьому році переважав сорти з яйцевидною формою листа на 18-22%

ВИСОКА ХОЛОДОСТІЙКІСТЬ, КОМПЕНСАЦІЯ.
Стійкість сорту  ОПАЛІН до температурних стресів на початкових стадіях виражається у незначному падінні врожайності при настанні стресу. Сорт ОПАЛІН прекрасно переносить холодні температури на початкових стадіях, а також має високу компенсаційну здатність, що допомагає в ситуаціях, коли посіви з тих чи інших причин зріджені.

ВРОЖАЙНІСТЬ РЕКОРДНА!
У державних випробуваннях 2013 року в Сумському державному експертному центрі сформував врожайність 49,4 ц/га, що стало рекордом за останні роки державних випробувань в Україні.
ПРАКТИЧНІ ВРОЖАЙНОСТІ 29-39 ц/га

* MG 0000-X - міжнародна система оцінювання групи стиглості сої яка нараховує 14 груп від самих ранніх (0000 - Аннушка, Тундра, Тігуан і т.д.) до дуже пізніх тропічних типів. В Україні, Австрії, Німеччині в практиці вирощуються сорти груп 000 і 00.

МОРФОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
Тип розвитку рослиниіндетермінантний
Форма росту рослинипряма - напіврозлога
Висота рослинивисока
Форма бічного листочкаланцетна
Колір квітокфіолетовий
Маса тисячі насінинсередня
Забарвлення насінняжовте
Забарвлення рубчикатемно-коричневе

АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Рекомендована норма висіву650-700 тис.сх.нас/га
Дозрівання+++
Холодостійкість+++++
Стійкість до вилягання++++
Стійкість до осипання+++
Вміст білка++++
Вміст олії++++
Врожайність+++++

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ
Склеротиніоз+++++
Борошниста роса+++++
Бактеріоз++++
Вірус мозаїки++++

X
This website uses cookies. We use cookies to give you the best experience on our website. By continuing to use the site you agree to our use of cookies.